02-01-2014, 03:00 PM
Hi, Im looking for a list what gameserver can "say" (in logs)
This is what I found myself:
Sadly this is from 2009 source code and I think a lot has been changed since 2009..
So if anyone knows please let me know too
|
What can GameServer say..
|
|
02-01-2014, 03:00 PM
Hi, Im looking for a list what gameserver can "say" (in logs) This is what I found myself: Sadly this is from 2009 source code and I think a lot has been changed since 2009.. So if anyone knows please let me know too
02-01-2014, 03:17 PM
you can see those also : ATTENDANCE EXP SYSTEM LUCKYDRAWBOX_RESULT_ITEM_CREATE TITLE ITEM USE TITLE SELECT SKILL LEARN CASH_ITEM_PURCHASE_REQ QUEST GIVEUP CHAR_UPDATE ill put more once i find others
02-01-2014, 03:22 PM
Thank you!
02-01-2014, 03:37 PM
GuildMember Class Size MOB DEAD MOB DROP ITEM QUEST REQUEST PCMEM_CHECK_ERASE MOB DROP MONEY CASH_ASSIST_DEL CASH_MEMPOS_STASH_TIME CASH_ABS_ASSIST WEAR ITEM MOB REGEN HANARO_EVENT LOGIN REQ PARTY DEBUG HELPER QUIT REP EP SKILL END EP SKILL START LEVEL UP QUEST PRIZE ITEM_PICK_QUESTPRIZE TREASURE_MAP ITEM DROP ITEM_PICK_LEVELUP QUEST COMPLETE (do_QuestStart) GM COMMAND ITEM_ADJUST LUCKYDRAWBOX_NEED_ITEM_DEL FULL INPUT HAVE_MONEY APET_INPO DROP_SYSTEM ITEM DROP SUCC CASH_ITEM_BRING_SUCCESS AFFINITY CONNECT MOB DROP ALL ITEM CASH_ITEM_WAREHOUSE_GROCERY_SHOWHP MERAC TAX SAVE SUCCESS > ITEM : 0 : PRODUCE : 0 DRATAN TAX SAVE SUCCESS > ITEM : 0 : PRODUCE : 0 CASH_ITEM_USE STASH KEEP DROP_SYSTEM ITEM DROP SUCC STATPOINT USE USE_MASTER_STONE |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|